Service is... onze trots

 

Het Bonnet-team staat u bij met raad en daad.

 

Viswaren Bonnet beschikt over een jong, gedreven en ambitieus team die u de de glimlach te woord en daad staat. ‘Jong’ betekent in dit geval echter in geen geval ‘zonder ervaring’: de jarenlange expertise en knowhow werden met veel enthousiasme overgegeven van de vorige op de nieuwe generatie waardoor u steeds mag rekenen op een uitstekende bediening.

We kunnen met trots zeggen dat we beschikken over een vriendelijke en persoonlijke dienstverlening waarbij we steeds proberen rekening te houden met uw feedback teneinde onze diensten te verbeteren.

 

Als u vragen hebt proberen we ons altijd zo flexibel mogelijk op te stellen en in de mate van het mogelijke steeds uw wensen en verzoeken in te willigen.

Onze chauffeurs hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn begaan met hun klanten, letten op orde en netheid en kunnen in vertrouwen betalingen ontvangen.

We bieden eveneens een groot en compleet gamma aan voor de betere vishandelaar. Het is op die manier zeer makkelijk om uw bestellingen te verzamelen en zo werk, middelen en tijd uit te sparen. Als u bepaalde artikelen niet terugvindt binnen ons bestaande gamma, twijfel dan zeker niet om  te informeren. Dan kunnen we dit product voor u zoeken of eventueel een kwalitatief alternatief voorstellen. Zelfs met verse vis kunnen we u verder helpen via ons zusterbedrijf visgroothandel Nijf, gelegen te Nieuwpoort (zie link onderaan deze pagina).

Viswaren Bonnet hanteert ruime openingsuren (doorlopend open van 5u30 tot 16u) en beschikt over heel wat verschillende communicatiekanalen (fax, mail, telefoon, website) om uw professionele leven iets makkelijker te maken.

Maak kennis met onze zusterbedrijven

Viswaren Bonnet  maakt deel van een groot familiebedrijf. Samen bieden wij al het beste wat de zee ons te bieden heeft!