Mini cones met mousse van gerookte zalm

 

ingredienten

  • Mini cones (neutraal,sesam of zwart)
  • Room
  • Gerookte zalm ‘sel de Guérande’ + St Cayennepeper
  • Haringeitjes avruga 55 gr of 120 gr
  • Dilletopjes 140 gr Verstegen

recept

Bereiden

  1. Snij de zalm in stukjes en doe in een mengbeker. Voeg er de room aan toe. Kruid met cayennepeper en bewerk met de staafmixer tot je een gladde mousse krijgt.
  2. Schep in een spuitzak.
  3. Zet de hoorntjes in een paletje (bord met gaatjes) en vul ze met zalmmousse.
  4. Garneer met de haringeitjes en de dilletopjes Verstegen.
  5. Serveer onmiddellijk. Smakelijk eten.
 

Maak kennis met onze zusterbedrijven

Viswaren Bonnet  maakt deel van een groot familiebedrijf. Samen bieden wij al het beste wat de zee ons te bieden heeft!