Verstegen promo van de maand -7%

 

Verstegen promo van de maand februari

-7%

Actie geldig van 6/2 tot en met 29/2
 
PRODUCT ARTIKELCODE BESCHRIJVING
Nantuasaus 3 x 1liter VER428105 Een kant-en-klare warm-up kreeftensaus. Heerlijk bij visbereidingen.
Chermoula 320gr VER822081 Chermoula is een mengeling van pittige rode specerijen die perfect combineerbaar is met de andere Middle East specerijenmengelingen. De mengeling is een topper in de Algerijnse, Marokkaanse, Libische en Tunesische keuken.
Kumar's Red Curry 6x500gr VER516506

Kumar's producten worden met specerijen zoals sereh, chili, rode pepers, tamarinde, laos, koriander, koenjit en salamblad door de vijzel samengebracht tot pure en rijke smaken.

De producten zijn gemaakt met verse ingrediënten en zijn zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Want alleen dan ervaar je de vijzelkeuken zoals die hoort te zijn.

Bieslookringen gesneden & gevriesdroogd 35gr VER63274 Bieslook is heerlijk om toe te voegen aan groente, vis, salades, (gepofte) aardappels en eigerechten. Ook goed te gebruiken als garnering. De bieslook van Verstegen is gevriesdroogd, wat kwalitatief de beste manier is om kruiden te drogen. De smaak blijft zo het beste bewaard. Wanneer de kruiden in aanraking komen met vocht komt de smaak van verse kruiden weer naar boven
Konstante pezo 2.5kg VER280201 Konstante pezo is doodeenvoudig een gebalanceerde mengeling van peper en zout, onmiddelijk klaar voor gebruik.

Maak kennis met onze zusterbedrijven

Viswaren Bonnet  maakt deel van een groot familiebedrijf. Samen bieden wij al het beste wat de zee ons te bieden heeft!